FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

ISPRAVAK VIJESTI HNA8488 "Biši radnici Đakovštine ..."

ĐAKOVO, 17. listopada 2011. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA8488, emitiranoj pod naslovom Biši radnici Đakovštine nastavljaju prosvjed, u prvoj i trećoj rečenici isprave najavljeni dolazak prosvjednika u Zagreb sa četvrtka na srijedu, o čemu su predstavnici prosvjednika naknadno izvijestili.

Ispravak vijesti HNA8488

Biši radnici Đakovštine nastavljaju prosvjed

ĐAKOVO, 17. listopada 2011. (Hina) - Molimo korisnike da u vijesti HNA8488, emitiranoj pod naslovom Biši radnici Đakovštine nastavljaju prosvjed, u prvoj i trećoj rečenici isprave najavljeni dolazak prosvjednika u Zagreb sa četvrtka na srijedu, o čemu su predstavnici prosvjednika naknadno izvijestili. ĐAKOVO, 17. listopada 2011. (Hina) -Dvjestotinjak bivših radnika propale Đakovštine nastavili su prosvjedovati tražeći od vlade isplatu 26 milijuna kuna otpremnina, a za srijedu su najavili dolazak u Zagreb.

Prosvjednici su danas na dva sata blokirali dva od tri ulaza u bivšu tvrtku, koju je u stečaju kupilo osječko Žito.

"Idemo u nove akcije pa tako u srijedu s dva autobusa idemo u Zagreb, no još nije precizirnao u koliko sati", kazao je član Koordinacije za zaštitu prava bivših radnika Đakovštine d.d. u stečaju Stjepan Ljubej.

"Znamo da ne možemo prosvjedovati na Markovom trgu u Zagrebu, ali zato možemo pred veleposlanstvima. Kada se premijerka Jadranka Kosor toliko diči s ulaskom RH u EU, pitamo se kako će joj biti kada ju netko od veleposlanika zapita što rade svi ti ljudi pred njihovim sjedištima", izjavila je glasnogovornica Koordinacije Sanja Katić.

Podršku radnicima, koji prosvjeduju od prošlog utorka, danas su dali gradonačelnik Đakova Zoran Vinković, branitelji iz Đakova, Vukovara i Zagreba, đakovački bikeri te ultramaratonac Tadija Opačak.

Uredništvo Hine

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙