FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Otac iz BiH zapalio auto sa svoje troje djece u Francuskoj

LYON, 4. listopada 2011. (Hina/AFP) - Otac obitelji iz Bosne i Hercegovine zapalio je svoj automobil u kojemu je bilo njegovo troje djece, u ponedjeljak navečer na istoku Francuske, pri čemu se samo jedanaestogodišnji sin uspio spasiti, a majka je nešto poslije pronađene ugušena u njihovu domu.

Najvjerojatnije je riječ o ubojstvu i samoubojstvu, po prvim rezultatima istrage.

U ponedjeljak oko 20.30 sati, otac je benzinom polio automobil a zatim ga je zapalio i ušao u njega na parkiralištu trgovačkog centra u Culozu, 90 km od obiteljskog doma u Bourg-en-Bresseu.

Iz te obiteljske tragedije uspio se spasiti samo najstariji sin, dječak kojemu je oko 11 godina, koji je uspio izaći iz auta. "Zadobio je teške opekline, ali mu život nije ugrožen", rekla je u priopćenju u utorak ujutro državna tužiteljca u Bourg-en-Bresseu Marie-Christine Tarrare.

Majka obitelji je pronađena mrtva u njihovu domu u Bourg-en-Bresseu. "Naređena je obdukcija kako bi se utvrdio točan uzrok smrti majke koja je, po prvim spoznajama, nastupila zbog gušenja", dodaje tužiteljica.

Otac (33) i majka (29) rođeni su u Bosni i Hercegovini.

Očev postupak mogao bi biti povezan s obiteljskom svađom. Obitelj ipak nije poznata tužiteljstvu po nasilju ili zanemarivanju djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙