FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Završen sajam mode Fashion.hr Industrija

ZAGREB, 2. listopada 2011. (Hina) - Na Zagrebačkom velesajmu (ZV) večeras je završio sajam mode Fashion.hr Industrija koji je okupio ukupno 119 izlagača iz Hrvatske i regije.

Riječ je o drugom izdanju tog sajma na kojem su se predstavili domaći i regionalni modni dizajneri udruženi s tvornicama tekstilne, kožarske i obućarske te industrije satova.

Sajam se održao pod pokroviteljstvom trgovačke kuće "dm", a u tri sajamska dana, od 30. rujna do 2. listopada, 90 izlagača iz Hrvatske i 29 iz regije su posjetiteljima predstavili svoje modne kolekcije, uz bogat popratni edukativni i zabavni program.

Posjetitelji su tako imali prigodu vidjeti najbolje hrvatske i regionalne tvorce modne industrije te najnoviju ponudu hrvatskih modnih brendova nastalih kao rezultat suradnje hrvatskih dizajnera i tekstilne industrije.

Osim ponude modnih noviteta i mogućnosti povoljne kupnje, posjetitelji su mogli uživati u niz atraktivnih sadržaja - dnevne modne revije, projekcije modnih filmova te kreativne radionice.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙