FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: magla mjestimice smanjuje vidljivost u Lici i središnjoj Hrvatskoj

ZAGREB, 1. listopada 2011. (Hina) - Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u Lici i središnjoj Hrvatskoj, posebice na dionicama autocesta: A1, od tunela Mala Kapela do čvora Otočac i A3 Bregana-Lipovac, od Ivanić Grada do Novske, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Na mjestima pod maglom kolnici su vlažni i skliski. Jak vjetar puše na dionici autoceste Rijeka-Zagreb, od Kikovice do tunela Tuhobić, no autocesta je otvorena za sva vozila.

Do 3. listopada, zbog radova na nadvožnjaku Sveta Helena na autocesti Zagreb-Goričan prekinut je promet iz smjera Vrbovca i Bjelovara prema Svetoj Heleni i Zagrebu, te iz smjera Varaždina i Svete Helene prema Vrbovcu i Bjelovaru.

Na autocesti Bregana-Lipovac na čvoru Nova Gradiška zatvoren je izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, obilazak je preko čvorova Okučani i Lužani.

Na autocesti A1, od 215. do 213. kilometra u smjeru Zagreba vozi se jednim trakom, a u smjeru Splita od 221. do 218. kilometra. Zbog radova na nadvožnjaku "Drvenik" zatvoren je ulazni krak čvora Ravča u smjeru Dubrovnika.

Danas, od 7 do 17 sati, bit će zatvorena brza cesta Solin-Klis. Obilazak je starom kliškom cestom.

Pojačan je ulazak osobnih vozila na graničnom prijelazu Bregana. Trajekti plove prema plovidbenom redu, javio je HAK.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙