FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 18. rujna 2011. (Hina) - Promet i vrijeme u 9,30 sati:

ZAGREB - Zbog prometne nesreće na autocesti A6 Rijeka-Zagreb, u tunelu Lučice nakon izlaza Delnice u smjeru Zagreba, vozi se jednim trakom i HAK vozače moli za oprez. Također zbog prometne nesreće na D1 u mjestu Pavučnjak između Klinča Sela i Rakovog Potoka, vozi se otežano, jednim trakom.

Magla smanjuje vidljivost mjestimice u Gorskom kotaru. Zatvorena je dionica državne ceste D1 Gračac-Knin. Obilazak je Gračac (D1)-Obrovac(D27)-Kistanje(D59)-Knin. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni: - na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, - na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Prevladavat će sunčano, na zapadu uz postupan porast naoblake. Do kraja dana kiša se očekuje uglavnom na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru, poslijepodne tek rijetko gdje, no navečer i u noći uz izražene pljuskove ona može ponegdje biti i obilnija. Mjestimice je moguće i olujno nevrijeme. Do jutra će jače pogoršanje s kišom zahvatiti veći dio zapadnih krajeva i veći dio Jadrana. Zapuhat će umjeren do jak jugozapadnjak, na Jadranu i jugo. Vrlo toplo i vruće uz najvišu dnevnu temperaturu zraka većinom od 27 do 32°C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙