FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Zapažen nastup Hrvatske na nautičkom sajmu Interboot

ZAGREB, 26. rujna 2011. (Hina) - Hrvatska turistička i nautička ponuda i ove je godine zapaženo predstavljena na jednom od najpoznatijih nautičkih sajmova u Europi, Interbootu koji se po jubilarni 50. put održao u njemačkom Friedrichshafenu, izvijestili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ) koja je tradicionalno organizator hrvatskog nastupa na tom sajmu.

Sajam Interboot u Friedrichshafenu održan je od 17. do 25. rujna, a u devet sajamskih hala okupio je više od 500 izlagača iz više od 20 zemalja svijeta. Obišlo ga je više od 90 tisuća posjetitelja, što je nešto veći posjet nego zadnje dvije godine.

Iz HTZ-a ističu da je hrvatski štand bio iznimno dobro posjećen ne samo od strane njemačkih nego i švicarskih, austrijskih te drugih potencijalnih gostiju, pri čemu važnim napominju da je Zračna luka u Friedrichshafenu povezana izravnim sezonskim linijama sa zračnim lukama Pula, Zadar i Split.

Osim velikog broja posjetitelja hrvatski su štand posjetili i direktor sajma Friedrichshafen Klaus Wellman te direktor Interboota Dirk Kreidenweis izrazivši pritom naklonost hrvatskoj nautičkoj i općenito turističkoj ponudi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙