FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSP dr. Ante Starčević započeo kampanju u 5. izbornoj jedinici

VUKOVAR, 23. rujna 2011.(Hina) - Skupom "Pravaška večer", održanim u Vukovaru u nazočnosti brojnih članova te stranačkih dužnosnika predvođenih predsjednicom stranke Ružom Tomašić, HSP dr. Ante Starčević započeo je večeras predizbornu kampanju za parlamentarne izbore za 5. izbornu jedinu.

U izjavi novinarima na početku skupa, predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević Ruža Tomašić kazala je kako je uvjerena da će birači na predstojećim parlamentarnim izborima HSP dr. Ante Starčević prepoznati kao stranku poštenih i vrijednih ljudi.

"Smatramo da su birači dovoljno odrasli i zreli da ih se više ne može varati. Kada dođemo na vlast, bit ćemo prvi koji će stegnuti remen a tek ćemo onda to tražiti i od drugih", poručila je. Dodala je kako će HSP dr. Ante Starčević predizbornu kampanju provoditi bez velikih skupova već po principu "od vrata do vrata".

Prema riječima glavnog tajnika stranke Pere Ćorića, HSP dr. Ante Starčević radi na stvaranju novih vrijednosti koje, kako je ocijenio, mogu donijeti samo novi ljudi. Stranka stoga okuplja oko 90 posto članova, kojima je HSP dr. Ante Starčević prva politička opcija, napomenuo je.

Također je kazao kako očekuje da stranka na parlamentarnim izborima ostvari dobar rezultat, posebice u 5. izbornoj jedinici gdje HSP dr. Ante Starčević, prema njegovim riječima, ima oko 1000 članova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙