FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 6. rujna 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskoga autokluba (HAK) o stanju u prometu i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda (DHMZ) za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Zbog bure Paškim mostom i Jadranskom magistralom (D8) između Bakra i Karlobaga zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle ( I. skupina), a od Karlobaga do Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom ( I. i II. skupina). Jak vjetar usporava promet i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić.

Na dionici autoceste A1 između vijadukta Božići i južnog dijela tunela Sveti Rok promet se odvija uz ograničenje brzine od 40 km/h zbog jakih udara vjetra. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zbog radova su zatvoreni, na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz prema Slavonskom Brodu, a na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz prema Zagrebu. Zbog radova je zatvorena državna cesta D 1 u Lučkom, a obilazak je Ventilatorska-Gospodarska-Svetog Benedikta. Zbog razminiranja od 8 do 18 sati se zatvaraju: - D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo( Vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta.) - županijska cesta 3195 Slatina Pokupska-Zaloj-M. Solina-Prekopa u naseljima Pokupska Slatina, Zaloj, Gračenica Šišinečka i Stankovac. Vozila se propuštaju po 15 min prije svakog punog sata. Usporeno se vozi uz privremenu prometnu signalizaciju dionicom državne ceste D66 Barban-Most Raša. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove prema plovidbenom redu.

ZAGREB - Ujutro u većini krajeva umjereno i znatno oblačno mjestimice još s kišom, a na sjevernom Jadranu i grmljavinom, te lokalno izraženijim pljuskovima. Zatim postupno razvedravanje, pa će poslijepodne prevladavati sunčano. U Dalmaciji i prijepodne sunčano, a poslijepodne se u južnom dijelu očekuju lokalni pljuskovi. Vjetar povremeno umjeren sjeveroistočni, na istoku zemlje sjeverozapadni, a na Jadranu umjerena do jaka bura i sjeverozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 23 do 28, a na Jadranu između 27 i 32 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙