FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 25. kolovoza 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na važnijim cestovnim pravcima promet je srednje gust do pojačan. Tijekom dana poteškoće u prometu moguće su na dionicama cesta na kojima traju radovi, te duž jadranske obale na prilazima turističkih središta. Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda; na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba. Zbog razminiranja (do 25. kolovoza) od 8 do 18 sati promet će biti prekinut na državnoj cesti D 504 Prijeboj-Ličko Petrovo Selo. Vozila će se propuštati svakog punog sata po 15 minuta. Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja. Trajekti plove redovito.

ZAGREB - Sunčano, vrlo vruće i sparno. Vjetar slab, na Jadranu sredinom dana ponegdje umjeren zapadnjak i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura od 33 do 38, mjestimice i do 40 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙