FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Osječki HDZ odbacio kritike SDP-a i HNS-a

OSIJEK,04.o9.2011.(Hina) - Predsjednik osječkoga HDZ-a Tugomir Kuduz i saborski zastupnik stranke Josip Salapić odbacili su danas kao neutemeljene kritike koje su na današnji dolazak premijerke Jadranke Kosor u povodu otvorenja radova na proširenju osječke južne obilaznice izrekli saborska zastupnica SDP-a Biljana Borzan i predsjednik Središnjeg odbora HNS-a Ivan Vrdoljak.

Na današnjoj zajedničkoj konferenciji za novinare Borzan je ustvrdila da je isti projekt najavljen prije četiri godine te da postavljanje kamena temeljaca za isti projekt po nekoliko puta, a bez stvarne namjere dovršenja, znači podcjenjivanje građana. Vrdoljak je prozvao Vladu da zna samo postavljati kamene temeljce.

Čelnici SDP i HNS-a služe se neistinama, jer je 2007. potpisan samo ugovor o izgradnji, rekao je predsjednik osječkoga HDZ-a Tugomir Kuduz na popodnevnoj konferenciji za novinare. Ocijenio je da reakcije oporbenih čelnika pokazuju nervozu u tim strankama jer, kako je kazao, predizborne ankete ne pokazuju rezultate koje u SDP-u i HNS-u priželjkuju.

Kuduz je istaknuo da nitko dobronamjeran ne može biti protiv projekta proširenja osječke južne obilaznice,

Saborski zastupnik Josip Salapić ocijenio je čudnim da osječki gradonačelnik Krešimir Bubalo (HDSSB) na današnjoj svečanosti pozdravi početak radova na tome projektu, dok njegov dogradonačelnik i koalicijski partner Ivan Vrdoljak o tome projektu govori negativno.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙