FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Đurđevački policajci u ophodnji na biciklima

ĐURĐEVAC, 30. kolovoza 2011. (Hina) - Od danas u Đurđevcu počinju policijske biciklističke ophodnje jer su kontakt-policajcima đurđevačke Policijske postaje koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić i predstavnik koprivničko-križevačke Policijske uprave predali tri bicikla opremljena osnovnom i posebnom dodatnom opremom prilagođenom poslovima kontakt-policije.

Koprivnički gradonačelnik Zvonimir Mršić i njegov zamjenik Dražen Pros dovezli su se u Đurđevac na predaju bicikla svojim biciklima prevalivši tridesetak kilometara. Dočekali su ih gradonačelnik Đurđevca Slavko Gračan, načelnik đurđevačke Policijske postaje, kontakt-policajci i predstavnici koprivničko-križevačke Policijske uprave.

Nakon predaje bicikla, policijski službenici odmah su se provozali novim prijevoznim sredstvima po središtu Đurđevca.

U skladu sa strategijom djelovanja policije u zajednici, na području đurđevačke Policijske postaje ustrojena su tri kontakt-područja, dva na području grada i jedan na području općine Virja, na kojima svoje zadaće obavljaju tri kontakt-policajca.

Kako je rečeno, zahvaljujući biciklima, kontakt-policajcima osigurana je veća mobilnost, brzina reagiranja te pokrivenost većeg broja ulica, čime se još više približavaju građanima.

U Koprivnici kontakt-policajci već koriste bicikle.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙