FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Rovinj: Adris grupa donirala gradnju bazena

ROVINJ, 3. rujna 2011.(Hina) - Adris grupa donirala je milijun kuna za gradnju zimskoga bazena "Delfin" u Rovinju, a ugovor o donaciji potpisali su danas predsjednik Uprave Adris grupe Ante Vlahović i član Uprave Vaterpolo kluba "Delfin" Ivica Šorić.

Svečanosti potpisivanja nazočili su i predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša te rovinjski gradonačelnik Giovanni Sponza.

Predsjednik Uprave Ante Vlahović tom je prigodom istaknuo kako "Adris grupa", kao vodeća društveno odgovorna kompanija, i ovom donacijom potvrđuje svoju privrženost "gradu u kojem živimo i stvaramo". "Sport je, uz rad i učenje, svakako najbolji način razvoja i socijalizacije mladih ljudi. Želja nam je mladim ljudima stvoriti uvjete za sretniji život" - poručio je Vlahović.

Zahvalivši na donaciji, član Uprave Vaterpolo kluba Delfin, Ivica Šorić podsjetio je na dugu i bogatu povijest Delfina, koji je više od 60 godina nositelj razvoja vaterpola i sporta uopće u Istri. Rovinjski gradonačelnik Giovanni Sponza uz ostalo je kazao kako je potpisivanje ovog Ugovora prvi korak ka realizaciji projekta zatvorenoga zimskog bazena. "Realizacija ovog projekta moguća je samo uz suradnju i interes javnog i privatnog sektora. Dosadašnji višegodišnji primjeri potvrđuju da takva suradnja i interes postoje na dobrobit cijele zajednice" - zaključio je Sponza.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙