FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Janet Jackson neće sudjelovati na koncertu u spomen Michaelu

LOS ANGELES, 30. kolovoza 2011. (Hina/AFP) - Pjevačica i glumica Janet Jackson, jedna od sestara Michaela Jacksona, neće sudjelovati na koncertu organiziranom u spomen na njezina brata 8. listopada u Velikoj Britaniji, rekla je u ponedjeljak njezina glasnogovornica u Los Angelesu.

Janet, kao i njezina braća Randy i Jermaine, smatra da ne može sudjelovati na velikom koncertu koji će se održati u Cardiffu u isto vrijeme kad i suđenje liječniku Conradu Murrayju, kojeg se tereti za ubojstvo iz nehata za smrt "kralja popa".

"Zbog suđenja, datum održavanja koncerta posvećena našem bratu bio bi mučan za mene", rekla je pjevačica u propćenju koje je AFP-u poslala preko svoje glasnogovornice Danielle Marie Owens.

Ulaznice za koncert prodavat će se po cijeni od 55 funta (63 eura) do 240 funta (274 eura), a dio zarade iskoristit će se u dobrotvorne svrhe.

Dio Jacksonovih obožavatelja nezadovoljan je zbog toga koncerta "jer nije jasno kome je namijenjen novac od ulaznica". Obožavatelji isto tako zamjeraju što se održavanje koncerta podudara sa suđenjem Jacksonovu liječniku u Los Angelesu i što je na koncert pozvana rock grupa Kiss. Vođa tog benda Gene Simons svojedobno je nazvao Jacksona zlostavljačem djece.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙