FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Mala scena: 25 godina predstava "Kraljevna na zrnu graška" i "Pale sam na svijetu"

ZAGREB, 29. kolovoza 2011. (Hina) - Novu kazališnu sezonu "Male scene" obilježit će 25. godišnjica predstava "Kraljevna na zrnu graška" i "Pale sam na svijetu" koje su pred mnogim naraštajima djece izvedene više od tisuću puta.

Kako najavljuju iz zagrebačkog kazališta "Mala scena", nova sezona 2011./2012. počet će Kazališnom burzom Mreže neovisnih kazališta i kazališnih družina koja će se održati u Maloj sceni od 1. do 4. rujna i na kojoj će neovisna kazališta predstaviti svoje predstave.

Nakon Kazališne burze bit će predstavljena obnovljena plesna predstava za mlade "Zagrljaj" koja je ovo ljeto predstavljala to kazalište na "Kijimuna festivalu". Usto, ove sezone bit će predstavljena i nova predstava za bebe "Priča o vodi" koju to kazalište radi u suradnji s umjetničkom organizacijom "Act Lab" te predstava "Ružičasta sanjarica" .

U ožujku 2012. bit će izvedena i premijera nove postave predstave "Tajna začarane šume". Predstava je u prvoj postavi izvedena 2001. i tada je osvojila Nagradu Hrvatskog glumišta kao najbolja predstava za djecu u Hrvatskoj.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙