FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bebićev telegram sućuti u povodu smrti Zdenka Matešića

ZAGREB, 26. kolovoza 2011. (Hina) - U povodu smrti nekadašnjeg HDZ-ovog saborskog zastupnika Zdenka Matešića predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić uputio je danas izraze sućuti članovima njegove obitelji.

Duboko me rastužila vijest o smrti dragog kolege, bivšeg zastupnika Zdenka Matešića. Rijetki su ljudi, koji su neprestano u pokretu, uvijek puni ideja i stvaralačke energije usmjerenih na opću dobrobit. Upravo po tim odlikama pamtit ćemo cijenjenog saborskog zastupnika Matešića: bilo da se radilo o svakodnevnom poslu, o obrani Domovine, o bavljenju hobijima – interes zajednice stavljao je ispred osobnog interesa dajući sve od sebe u onome što radi, navodi se u sućuti predsjednika Sabora Luke Bebića.

Saborski zastupnik HDZ-a Zdenko Matešić preminuo je jučer u Zadru u 77. godini života. Zastupničku je dužnost obnašao od 1992. do 1995., a član zadarskog Gradskog vijeća bio je od 1993. do 1996. godine. Također je bio i predsjednik Gradskog vijeća Zadra, član Komisije za utvrdivanje ratnih i poratnih žrtava iz reda zastupnika, član saborskog Odbora za predstavke i pritužbe, član saborskog Odbora za mirnu reintegraciju hrvatskih okupiranih područja te član saborskog Odbora za ljudska prava i prava etničkih i nacionalnih zajednica ili manjina.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙