FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: Pojačan promet u smjeru mora

ZAGREB, 15. kolovoza 2011. (Hina) - Promet je gušći u smjeru mora nego prema unutrašnjosti, ali teče bez smetnji i zastoja, izvijestio je jutros u 9,10 sati Hrvatski auto-klub.

Povremene poteškoće vozači mogu očekivati na dionicama cesta gdje traju radovi te na turističkim cestama u Istri i duž jadranske obale. Također, na privremenu regulaciju prometa i prometne gužve vozači će tijekom dana naići u blizini svih marijanskih svetišta.

Policijska uprava zagrebačka upozorava građane da za odlazak na Mariju Bistricu ne kroste cestu preko Kašine (zbog radova se prolazi otežano i usporeno), nego cestu Popovec-Soblinec-Belovar-Adamovec.

Kasnije, tijekom dana, gužve očekujemo na izlazu s Krčkog mosta prema kopnu, na području trajektnih luka i pristaništa te na svim većim graničnim prijelazima.

Zbog današnjeg blagdana Velike Gospe zabranjen je promet za teretna vozila najveće diopuštene mase iznad 7,5 t od 14 do 23 sata, na važnijim državnim cestama. Zabrane nema na autocestama i državnoj cesti D1 (Ličkoj magistrali).

Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru na dionici autoceste A 6 Bosiljevo-Kikovica, na mostu Bajer i u Lici, na dionici autoceste A 1 od čvora Gospić do tunela Sveti Rok.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac zatvoreni su: na čvoru Nova Gradiška izlaz iz smjera Zagreba i ulaz u smjeru Slavonskog Broda; na čvoru Slavonski Brod-zapad izlaz iz smjera Lipovca i ulaz u smjeru Zagreba.

Na graničnim prijelazima nema dužih čekanja.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙