FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 21 sat

ZAGREB, 14. kolovoza 2011. (Hina) - Pregled važnijih sportskih događaja do 21 sat.

MALMO - Suparnik zagrebačkog Dinama u posljednjem, 4. pretkolu nogometne Lige prvaka, švedski Malmo u nedjelju je u prijateljskoj utakmici na svom terenu odigrao protiv talijanskog prvaka Milana 2-2 (1-1). Poveo je Milan golom Cassana (26), na 1-1 izjednačio ja Dormaz (35), a Malmo je poveo 2-1 preko Malma (47). Konačnih 2-2 postavio je Boateng (89). Dinamo i Malmo će prvu utakmicu 4. pretkola igrati u Zagrebu u srijedu s početkom u 20.45 sati, uzvrat je za tjedan dana u Malmou.

LEVERKUSEN - U posljednjoj utakmici 2. kola njemačkog nogometnog prvenstva Bayer iz Leverkusena je kao domaćin svladao Werder iz Bremena sa 1-0 (0-0). Jedini gol na utakmici postigao je Michal Kadlec u 85. minuti. Oba sastava nakon dva kola imaju po tri boda.

U prvom nedjeljnom dvoboju Kaiserslautern i Augsburg su odigrali 1-1. Novi prvoligaš Augsburg je poveo zgoditkom Möldersa (9), a za Kaiserslautern je izjednačio Shechter (80). Hrvatski reprezentativac Ivo Iličević je odigrao cijeli dvoboj za domaćine.

Na vrhu ljestvice su Mainz i Hannover sa po maksimalnih šest bodova.

LONDON - Prvak Manchester United novo je prvenstvo započeo pobjedom kod West Bromwich Albiona sa 2:1. Teško izborenu pobjedu Manchester United je platio ozljedama stopera Nemanje Vidića i Ria Ferdinanda, a pogotke su za ManU postigli Wayne Rooney (13) i Steven Reid (83-ag) nakon prodora Ashleya Younga. U 32. minuti je Irac Shane Long postigao zgoditak za WBA, a tom prilikom je novi vratar Uniteda David de Gea početnički pogriješio.

Nogometaši Chelsea novo su prvenstvo započeli remijem bez pogodaka 0:0 na gostovanju kod Stoke Citya. Slično kao i Hajduk, niti Chelsea nije pronašao način kako slomiti obranu ratničke momčadi Stokea, na čijim je vratima briljirao Asmir Begović. Novi trener Chelsea Andre Villas Boas kušao je sve opcije u napadu, zadnjih 15 minuta igrao je i Didier Drogba, no pogodaka nije bilo.

TORONTO - Amerikanka Serena Williams pobjednica je velikog WTA turnira tenisačica u Torontu, ona je u finalu svladala Australku Samanthu Stosur sa 6-4, 6-2. Ovo je drugi osvojeni turnir za Serenu Williams ovoga ljeta, bila je pobjednica i prije tri tjedna u Stanfordu, i to samo dva mjeseca po povratku na teniske terene nakon gotovo jednogodišnje stanke zbog ozljeda i bolesti.

FINALE:

Serena Williams (SAD) - Samantha Stosur (Aus/10) 6-4, 6-2

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙