FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Westerwelle u srijedu u Hrvatskoj

ZAGREB, 9. kolovoza 2011. (Hina) - Potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković sastat će se u srijedu u Dubrovniku s njemačkim ministrom vanjskih poslova Guidom Westerwelleom koji će boraviti u radnom posjetu Hrvatskoj, priopćilo je u utorak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI).

Nakon sastanka u zgradi Dubrovačko-neretvanske županije, ministri Jandroković i Westerwelle obići će kulturno-povijesne znamenitosti grada Dubrovnika - Duždevu palaču, Franjevački samostan Male braće i dubrovačke zidine.

Prema priopćenju njemačkog veleposlanstva u Zagrebu, posjet Westerwellea Hrvatskoj dio je njegove turneje po jugoistočnoj Europi tijekom koje će posjetiti i Crnu Goru te Kosovo.

"Posjet ministra vanjskih poslova Savezne Republike Njemačke izraz je uskog partnerstva između Njemačke i Hrvatske te slijedi nakon uspješnog okončanja pristupnih pregovora s Europskom unijom koje je Njemačka podupirala od samoga početka", izjavio je njemački veleposlanik u Hrvatskoj Bernd Fischer, navodi se u priopćenju.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙