FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Josipović: turnir u Umagu od iznimne važnosti

UMAG, 31. srpnja 2011.(Hina) - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović stigao je večeras u sportski kompleks "Stella Maris" u Umagu gdje će prisustvovati finalnom susretu ovogodišnjeg turnira 22. ATP Studena Croatia Open za koji je rekao da je od iznimne važnosti kako za Umag i Istru, tako i za Hrvatsku.

"Turnir je medijski odlično popraćen, a osim što je okupio brojne medije tu ima i puno gospodarstvenika i turista", kazao je Josipović u sklopu humanitarne akcije "Zvijezde Umaga za djecu Umaga". Istaknuo je kako je taj turnir postao jedan od temeljnih hrvatskih sportsko-turističkih brendova.

Govoreći o akciji "Zvijezde Umaga za djecu Umaga" naglasio je kako ljudi u Hrvatskoj vole nesebično pomoći, naročito djeci što su potvrdile i dosadašnje brojne humanitarne akcije.

Osvrnuvši se na jučerašnji boravak u Sarajevu gdje je prisustvovao Sarajevo film festivalu hrvatski je predsjednik izjavio kako Umag i Sarajevo imaju sličnosti. "Kao što je Umag sjajan brend za našu zemlju, tako je i Sarajevo film festival postao pravi brend" - zaključio je Ivo Josipović.

između Marina Čilića i Alexandra Dolgopolova.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙