FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 28. srpnja

ZAGREB, 28. srpnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 28. srpnja koje ćemo popratiti fotografijama.

UMAG - Sjednica Vlade Republike Hrvatske održat će se u Umagu (12,30 sati, Hotel Meliá Coral, Katoro bb.).

UMAG/FAŽANA - Predsjednica Vlade Jadranka Kosor u Umagu će pustiti u pokusni rad Postrojenje za rekuperaciju i destilaciju otapala u sustavu uporabe otapala (14 sati, u pogonu Aluflexpacka u Umagu). Po završetku svečanosti, predsjednica Vlade posjetit će braniteljsku zadrugu EKO-PLETER. Nakon toga će u Fažani posjetiti Kamp vatrogasne mladeži u Fažani i potpisati Ugovor o korištenju Kampa u Fažani s predsjednikom Hrvatske vatrogasne zajednice Antom Sanaderom (17,15 sati, Aleja Maslina).

PAZIN - Na izvanrednoj sjednici Županijske skupštine Istarske županije govorit će se o Prijedlogu odluke o davanju konačne suglasnosti na prijedlog Ugovora o provedbi razvojnog programa "Brijuni-Rivijera" na lokacijama Pineta, Hidrobaza i otok Sv. Katarina-Monumenti (17 sati, Spomen dom).

ZAGREB - Mandatno-imunitetno povjerenstvo Hrvatskoga sabora na 46. sjednici će raspravljati o zahtjevu za davanje odobrenja za pokretanje kaznenog postupka protiv Vedrana Rožića, zastupnika u Hrvatskom saboru (14 sati, dvorana Stjepana Radića 133/I, Trg sv. Marka 6).

ZAGREB - Organizacijsko-provedbeni odbor svečanog obilježavanja 20. obljetnice osnutka i djelovanja Vojne policije Oružanih snaga Republike Hrvatske najavit će na konferenciji za novinare aktivnosti u vezi te obljetnice (10 sati, prostorije Udruge branitelja i veterana vojne policije iz Domovinskog rata, Ilica 188).

DUGOPOLJE - Prva utakmica 3. pretkola Europske lige za nogometaše između Splita i Fulhama (19.30 sati, stadion Hrvatskih vitezova).

ŠANGAJ - Polufinalni susret Svjetskog prvenstva za vaterpoliste u Šangaju između Hrvatske i Italije (15 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙