FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatska ovog tjedna na sajmu autobusera u Koelnu

ZAGREB, 25. srpnja 2011. (Hina) - Hrvatska će se sa svojom turističkom ponudom predstaviti ovog tjedna na jednom od najvećih specijaliziranih međunarodnih sajmova autobusera RDA u Koelnu u Njemačkoj, najavili su danas iz Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice (HTZ).

Sajam autobusera odnosno za autobusna putovanja i grupne ture modernim autobusima u Koelnu se ove godine održava od 26. do 28. srpnja i jedan je od rijetkih međunarodnih sajmova vezanih za turizam koji se priređuju tijekom ljeta.

Hrvatska će na tom sajmu nastupiti među više 1.150 izlagača iz 60 zemalja svijeta, a uz HTZ, koji predstavlja opću hrvatsku i regionalnu turističku ponudu za 2012., svoju će ponudu predstaviti i niz hotelskih kuća, većinom sa Kvarnera.

Tijekom tri poslovna dana sajma održat će se brojni simpoziji i sastanci te predstavljanje novih turističkih proizvoda i odredišta.

Kako je riječ o sajmu za poslovnu publiku to je i prilika za suradnju i razmjenu iskustava hotelijera, touroperatora, turističkih agencija, turističkih zajednica i institucija, zabavnih parkova, proizvođača autobusa i prateće opreme te raznih uslužnih djelatnosti.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙