FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SDP, HNS, IDS i HSU potpisali predizborni sporazum (kraća)

ZAGREB, 15. srpnja 2011.(Hina) - Čelnici stranaka tzv. Kastavske skupine - SDP-a, HNS-a, IDS-a i HSU-a - potpisali su danas sporazum o zajedničkom izlasku na parlamentarne izbore u svim izbornim jedinicama, a o tome su javnost izvijestili na Markovu trgu, najavljujući pobjedu na izborima kao "alternativa neuspješnoj i korumpiranoj aktualnoj vlasti".

Predsjednik SDP-a Zoran Milanović je u obraćanju novinarima ispred crkve Sv. Marka naglasio da sporazum, potpisan na drugu obljetnicu prvog okupljanja četiri stranke u Kastvu, predstavlja tehničku provedbu političkog dogovora o zajedničkom nastupu na izborima.

"Danas možemo reći da Hrvatska ima alternativu, ima jasan izbor između jedne neuspješne vlasti i jednog saveza modernih, progresivnih stranaka koje će se okupiti u koalicijskoj vladi sastavljenoj od sposobnih političara", kazao je Milanović.

"Od danas Hrvatska ima jasnu alternativu - s jedne strane nesposobnost, korupcija, izgubljenost koja sve dublje Hrvatsku povlači u glib, a s druge strane šansa i nada da je ovu zemlju moguće voditi bolje, poštenije, kvalitetnije, da je naprosto Hrvatska zaslužila promjene koje su nam nužne što prije", poručio je.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙