FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Bauerfeind postao 20. sponzor HOO-a

ZAGREB, 7. lipnja 2011. (Hina) - Novim sponzorskim ugovorom, koji je danas potpisan s Hrvatskim olimpijskim odborom, tvrtka Bauerfeind postaje ekskluzivni dobavljač medicinskih pomagala za hrvatske sportaše na Olimpijskim igrama u Londonu 2012. godine te na Zimskim olimpijskim igrama u Sočiju 2014. godine.

Bauerfeind je tako postao 20. jubilarni sponzor i to u godini 20. obljetnice HOO-a.

Svečano potpisivanje ugovora održano je u prostorijama Hrvatskog olimpijskog odbora, a ugovor su potpisali Zlatko Mateša, predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora te Karl Schmidt, predsjednik Uprave Bauerfeinda. Osim medicinske opreme kojom će opremati sve hrvatske sportaše koji sudjeluju na međunarodnim natjecanjima, dio sponzorskog ugovora odnosi se i na financijska sredstva.

"Sa zadovoljstvom moram istaknuti da je ovo jubilarni trenutak s obzirom da je ovo 20. sponzor u 20. obljetnici HOO-a. Zadovoljni smo što smo dobili partnera koji se kvalitetom nalazi u samom svjetskom vrhu, a ujedno i potpora na OI u Londonu. Svojim medicinskim pomagalima Bauerfeind će našim olimpijcima osigurati svu skrb potrebnu za postizanje najvećih sportskih dostignuća", rekao je Mateša.

Tvrtka Bauerfeind je na globlanoj razini do sada imala specijalan status prijatelja ZOI u Vancouveru, a isti će status imati i na sljedećim OI u Londonu. Titula je to, koju je tvrtka Bauerfeind zaslužila proizvodnjom najkvalitetnijih medicinskih pomagala za neke od najpoznatijih svjetskih sportaša. Sponzorski ugovor obvezuje Bauerfeind da HOO-u osigura svu potrebnu medicinsku opremu prema zahtjevu Zdravstvene komisije HOO-a. Na taj način, tvrtka Bauerfeind omogućit će svim hrvatskim sportašima koji sudjeluju na međunarodnim natjecanjima, potpunu medicinsku potporu kod eventualnih ozljeda, ali će ujedno biti i značajan čimbenik u prevenciji.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙