FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

U finalu Padova i Novara

RIM, 5. lipnja 2011. (Hina) - U finalu dodatnih kvalifikacija za plasman u Prvu talijansku nogometnu ligu igrat će Padova i Novara.

Padova je u uzvratnom susretu polufinala na gostovanju u Vareseu odigrala 3:3 i tako sačuvala gol prednosti iz prve utakmice. Varese je vodio 2:0 i 3:2, no gosti su uspjeli izboriti remi koji ih vodi dalje.

Strijelci za Padovu bili su El Shaarawy (20, 72) i Legati (47), dok su golove za domaćine zabili Pisano (11), Neto Pereira (15) i De Luca (66).

U drugom susretu Novara i Reggina su igrali 2:2, nakon što je prva utakmicau Reggini završila bez golova. U svakoj drugoj ligi konačan pobjednik bi bila Reggina, ali ne i u Seriji B. Naime, u toj ligi ne vrijedi pravilo golova u gostima, već se u slučaju izjednačenog rezultata nakon oba susreta, gleda samo pozicija klubova u regularnom dijelu sezone. Novara je ligu završila kao treća, a Reggina kao šesta, pa će Novara razigravati. U Prvu ligu iz Serie B odlaze dva prvoplasirana kluba, a trećeplasirani samo ako ima deset bodova više od četvrtoplasiranog, dok se u svakom drugom slučaju razigrava.

Finale se igra na dvije utakmice, 9. i 12. lipnja, a prednost kao trećeplasirana ima Novara.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙