FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: Crna Gora - Bugarska 1:1

PODGORICA, 4. lipnja 2011. (Hina) - Nogometaši Crne Gore i Bugarske odigrali su 1.1 u Podgorici u susretu G skupine kvalifikacija za EURO 2012, pa su izabranici Cice Kranjčara propustili veliku priliku da steknu prednost ispred Engleske, koja je danas odigrala 2:2 na Wembleyu sa Švicarskom.

Crnogorci su poveli zgoditkom Radomira Đalovića (53), a za Bugare je izjednačio Ivelin Popov (66). Crnogorcima je to bio prvi primljeni zgoditak u dosadašnjem dijelu kvalifikacija, a na ljestvici skupine vode Engleska i Crna Gora sa po 11 bodova.

U skupini B Slovačka je teškom mukom slavila kod kuće u Bratislavi protiv Andore s 1:0. Pobjednički zgoditak postigao je Karhan u 63. minuti. Slovačka je sada na vrhu skupine s 13 bodova, koliko ima i Rusija, koja je danas na svom terenu svladala Armeniju s 3:1.

U skupini H Danska je u Reykjaviku slavila protiv Islanda s 2:0 pogocima Lassea Schonea (60) i Christiana Eriksena (75), te je izbila na vrh ljestvice s 10 bodova, koliko ima i Norveška, koja večeras gostuje u Portugalu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙