FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

EURO: Engleska - Švicarska 2:2

LONDON, 4. lipnja 2011. (Hina/Reuters) - U dvoboju G skupine kvalifikacija za EURO 2012 nogometaši Engleske i Švicarske su na Wembleyu odigrali 2:2, pa su Englezi još dalje od osvajanja prvoga mjesta u skupini i izravnog plasmana na prvenstvo u Poljskoj i Ukrajini.

Švicarci su iznenadili Engleze na prepunom Wembleyu i vodili su čak s 2:0 zahvaljujući pogocima Tranquilla Barnetta (32, 35), oba iz slobodnih udaraca iskosa s lijeve strane. U 37. minuti Frank Lampard je iz kaznenog udarca smanjio na 1:2, a Ashley Young u 51. minuti postavio konačnih 2:2. Dvoboj je bio izuzetno zanimljiv i obje momčadi su mogle do pobjede, a Englezi mogu više žaliti za bodovima jer im Crna Gora Cice Kranjčara može pobjeći na dva boda, ako večeras svlada kod kuće Bugarsku. Za Englesku nisu igrali Wayne Rooney i Peter Crouch.

U susretu B skupine Rusija je Sankt Peterburgu slavila protiv Armenije s 3:1, iako su Armenci poveli zgoditkom naturaliziranog Brazilca Marcosa Pizzellia u 25. minute. Ruse je od sramote spasio trostruki strijelac Roman Pavljučenko (26, 59, 73-pen).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙