FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za petak, 13. svibnja

ZAGREB, 13. svibnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za petak, 13. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Zastupnici Hrvatskoga sabora 23. sjednicu nastavit će raspravom o izmjenama i dopunama Zakona o sestrinstvu s konačnim prijedlogom zakona kojim se uređuju sadržaj i način djelovanja, standard obrazovanja, uvjeti za obavljanje djelatnosti, dužnosti i kompetencije, kontrola kvalitete i stručni nadzor nad radom medicinskih sestara (9,30 sati)

ŠIBENIK - Predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović i norveški kralj Harald V. posjetit će u Šibeniku Pomorski inovacijski centar "iNAVIS". Predviđeno je obraćanje predsjednika Josipovića i kralja Haralda V. (12 sati). U 12,35 sati predsjednik Republike Ivo Josipović i norveški kralj Harald V. nazočit će porinuću broda u Nautičkom centru "Prgin", zatim razgledati šibenski akvatorij, te posjetiti Katedralu sv. Jakova.

ZAGREB - Predsjednica hrvatske vlade Jadranka Kosor sastat će se s veleposlanicima zemalja članica Europske unije akreditiranim u Republici Hrvatskoj, kako bi ih upoznala s Izvješćem o ispunjavanju obveza iz Poglavlja 23. (10 sati, Banski dvori).

ZAGREB - U Ministarstvu obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti održat će se svečano obilježavanje Međunarodnog dana obitelji, 15. svibnja. Na svečanosti će biti dodijeljena priznanja "Tvrtka prijatelj obitelji" i "Lokalna zajednica prijatelj obitelji", kao i predstavljanje publikacije "Roditelji i djeca na pragu adolescencije: Pogled iz tri kuta, izazovi i podrška". Svečanosti će nazočiti ministar obitelji, branitelja i međugeneracijske solidarnosti Tomislav Ivić (10 sati).

ZAGREB - U povodu 85. obljetnice Hrvatskog radija (HR) i 55. obljetnice Hrvatske televizije (HTV) svečano će biti dodijeljene nagrade Hrvatske radiotelevizije (HRT) za iznimna postignuća na području radijskog i televizijskog stvaralaštva "Ivan Šibl". Tom će se prigodom otvoriti već tradicionalna izložba fotografija kamermana i snimatelja Hrvatske televizije (19,30 sati, Muzej za umjetnost i obrt).

ZAGREB - Novinarska konferencija nogometnog suca Brune Marića u povodu podizanja tužbi protiv Uefe i HNS-a (11 sati, hotel Westin).

ZAGREB - Susret 29. kola Prve HNL Lokomotiva - Cibalia (17 sati, stadion Maksimir).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Ivana Kutni

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙