FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za subotu, 7. svibnja

ZAGREB, 7. svibnja 2011. (Hina) - Najava važnijih događaja za subotu, 7. svibnja koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović posjetit će na zagrebačkom Cvjetnom trgu događanja povodom Europskog tjedna koji se organizira 12. put za redom, u trenutku kada hrvatski pristupni pregovore ulaze u završnu fazu. Središnju proslavu Dana Europe organizira Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija (MVPEI), a nazočit će i potpredsjednik vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković. Ovom prigodom građani će se moći pobliže informirati o hrvatskim pristupnim pregovorima za članstvo u Europskoj uniji, mogućnostima koje članstvo nudi, kao i o ostalim temama o kojima žele znati više uoči predstojećeg referenduma. (Cvjetni trg, 11 do 12 sati).

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović prima u posjet poljskog premijera Donalda Tuska. Njegova zemlja u drugoj polovici godine preuzima predsjedanje Europskom unijom od Mađarske. (Ured predsjednika, Pantovčak 241, u 12.30 sati).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s predsjednikom Vlade Republike Poljske Donaldom Tuskom ( Banski dvori, u 9.30 sati.TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti doček pred zgradom Vlade, upisivanje u Zlatnu knjigu i početak sastanka, nakon kojeg su predviđene izjave za medije u 10.15 sati).

ZAGREB - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović nazočit će XVI. Znanstvenom skupu pod nazivom "Europski identitet Bošnjaka – od minulog iskustva do suvremene afirmacije" (10 sati, Islamski centar Zagreb, Gavellina 40). Predviđeno je obraćanje Predsjednika Republike Hrvatske.

ZAGREB - Sindikat novinara Hrvatske (SNH) održat će 23. izbornu skupštinu (10,30 sati, Novinarski dom, Perkovčeva 2/I). Osim izbora predsjednika/predsjednice SNH-a, na skupštini će biti riječi o zabrinjavajućem radnom i profesionalnom položaju novinara i medijskih radnika u Hrvatskoj te načinima i daljnjim akcijama za prevladavanje toga stanja i nužnosti reguliranja odnosa između novinara i medijskih poslodavaca kolektivnim ugovorom.

ZAGREB - Susreti 12. kola Lige za prvaka košarkaša: Cibona - Split (20.30 sati); Cedevita - Zagreb (20.30 sati).

ZADAR - Susret 12. kola Lige za prvaka košarkaša: Borik - Zadar (20 sati).

Dežurni na desku FaH-a:

Tamara Šprihal

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙