FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Sindikat vozača odustaje od blokade vozila Džajić prometa

ZAGREB, 7. ožujka 2011. (Hina) - Sindikat hrvatskog vozača izvijestio je danas da odustaje od za sutra najavljene blokade ulaska i izlaska vozila tvrtke Džajić promet u tvrtku Franck, jer su petorica zaposlenika tvrtke Džajić promet primila isplatne liste za cijelo razdoblje radnog odnosa čime su ispunjeni zahtjevi zaposlenika.

Sindikat hrvatskog vozača, koji zastupa vozače zaposlene u tvrtci Džajić promet, odustaju od najavljene blokade ulaska i izlaska vozila navedene tvrtke u tvrtku Franck, najavljen za utorak, 8. ožujka, navodi se u priopćenju.

Objašnjava se da su posredovanjem člana Uprave tvrtke Franck Josipa Budimira, petorica zaposlenika tvrtke Džajić promet danas primili isplatne liste za cijelo razdoblje radnog odnosa, čime su ispunjeni zahtjevi zaposlenika.

Daljnju zaštitu svojih radničkih prava ti će zaposlenici zatražiti sudskim putem, navodi se u priopćenju Sindikata hrvatskog vozača.

Čelnici tog sindikata prošli su tjedan na konferenciji za novinare upozorili na, kako su naveli, problematično poslovanje, nekorektan i nezakoniti odnos prema radnicima-vozačima od strane zagrebačke tvrtke Džajić promet, te najavili da će, ako se ne ispune njihovi zahtjevi, u utorak, 8. veljače, blokirati ulaze i izlaze vozilima tvrtke u krugu zagrebačke tvornice Franck, čiji je Džajić promet poslovni partner.

Iz tvrtke Džajić promet su pak odbacili optužbe Sindikata te najavili da će, zbog prijetnje blokade ulaza u tvornicu čiji su poslovni partner, biti prisiljena zatražiti sudsku zaštitu.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙