FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 5. ožujka 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Na dionici Jadranske magistrale (D8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene zbog jakih udara vjetra zabrana je za autobuse na kat, motocikle i vozila s kamp prikolicama (I. skupina). Jak vjetar otežava promet i na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, od čvora Kikovica do tunela Tuhobić, a na autocesti A1 od tunela Čelinka do tunela Sveti Rok brzina je zbog vjetra ograničena na 80km/h. Zbog zimskih uvjeta zabrana je za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama na državnoj cesti D 42 Josipdol-Poljanak, u Lici. Na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb kroz tunel Tuhobić u smjeru Rijeke vozi se jednim trakom. Na graničnim prijelazima u putničkom prometu nema čekanja. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - Djelomice sunčano uz promjenjivu naoblaku. Najsunčanije će biti u sjevernim krajevima i na sjevernom Jadranu. U Dalmaciji, Lici i Posavini prevladavat će oblačno. Na dijelu srednjeg i južnom Jadranu mjestimice je moguća prolazna kiša ili kratkotrajan pljusak, a u Lici ponegdje vrlo malo snijega. Vjetar slab, na sjevernom dijelu Jadrana mjestimice umjerena bura, na južnom sjeverozapadnjak. Najviša temperatura između 1 i 6, na Jadranu od 10 do 15 stupnjeva Celzijevih.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙