FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 19. veljače 2011. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas

ZAGREB - Zbog olujne bure za sav je promet zatvorena dionica autoceste A 1, između čvorova Maslenica i Sveti Rok. Državna cesta D 54 Maslenica-Zaton Obrovački, te Jadranska magistrala (D 8) od Karlobaga do Svete Marije Magdalene, otvorene su samo za osobna vozila. Dionicom između Bakra i Karlobaga, te Paškim mostom zabranjen je promet za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina). Magla smanjuje vidljivost i usporava vožnju mjestimice u Gorskom kotaru, te na autocesti A 6 Rijeka-Zagreb, između čvorova Delnice i Bosiljevo. Mogući su odroni duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Na graničnim prijelazima nema poteškoća. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 1. ožujka zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot. Trajekti i katamarani plove redovito.

ZAGREB - U unutrašnjosti prijepodne pretežno oblačno, u Slavoniji ponegdje sa slabom kišom, a poslijepodne se sa zapada očekuje djelomično razvedravanje. Na Jadranu djelomice ili pretežno sunčano. Vjetar slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni. Na Jadranu umjerena i jaka, mjestimice i olujna bura, potkraj dana u slabljenju. Najviša dnevna temperatura zraka od 5 do 10, na Jadranu od 12 do 16 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙