FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HDZ: neistina je da Vlada ne provodi mjere gospodarskog oporavka

ZAGREB, 7. veljače 2011. (Hina) - HDZ reagirajući na današnju konferenciju za novinare HSLS-a ističe kako su neistinite tvrdnje te stranke da Vlada ne provodi skoro niti jednu mjeru Programa gospodarskog oporavka, navodeći, uz ostalo, kako je HSLS neinformiran, a što potvrđuje i činjenica da je predsjednica Vlade Jadranka Kosor danas predstavila još jednu od mjera uštede, objedinjenu javnu nabavu koja će donijeti uštede od oko 350 milijuna kuna.

Reagirajući, kako se navodi, zbog čitavog niza neistina i netočnosti izrečenih na današnjoj konferenciji za novinare HSLS-a, HDZ u priopćenju "skreće pozornost na potpuno pogrešne tvrdnje danas izrečene od očito neupućenih čelnika HSLS-a".

"Tako je HSLS danas ustvrdio da Vlada ne provodi skoro ni jednu mjeru Programa gospodarskog oporavka, što je laž, a tijek Programa mjera gospodarskog oporavka dostupan je na stranicama Vlade RH i svaki ga građanin može pogledati i provjeriti provođenje programa po pojedinoj mjeri", navodi se u priopćenju.

"Da su u HSLS-u potpuno neinformirani potvrđuje i činjenica da je danas na okruglom stolu u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva predsjednica Vlade Jadranka Kosor predstavila još jednu od mjera uštede i to objedinjenu javnu nabavu koja će donijeti uštede od oko 350 milijuna kuna", dodaje se.

Ističu kako je Vlada, pa tako i HDZ kao vodeća stranka koalicije, otvorena za suradnju s onima koji žele i imaju što reći o poticanju investicija i njihovoj realizaciji, otvaranju novih radnih mjesta, no napominju, pritom bi bilo poželjno da budu upućeni u tijek aktivnih mjera koje Vlada provodi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙