FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HSLS predstavio listu za prijevremene izbore u Vukovaru

VUKOVAR 29. siječnja 2011. (Hina) - Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor izjavio je danas novinarima u Vukovaru kako HSLS prijevremene izbore za Gradsko vijeće Vukovara koje će se održati 6. veljače dočekuje u dobrom ozračju te je uvjeren da će stranka na čijem je čelu nakon dugog vremena biti u vukovarskom Gradskom vijeću.

Kosor, koji je u Vukovaru bio nazočan stranačkom skupu na kojem je predstavljena lista HSLS-a za prijevremene izbore za Gradsko vijeće, rekao je da ta stranka u Vukovaru okuplja ljude svih nacionalnosti. Kao glavnu temu HSLS u Vukovaru želi nametnuti problem gospodarstva jer je, kako je ocijenio Kosor, velik broj Vukovaraca danas bez posla i na rubu egzistencije. Osvrnuo se i na "posljednje uhićenje branitelja" i ocijenio kako "Hrvatska nije učinila sve za naše branitelje".

Prema riječima nositelja liste za Gradsko vijeće Zdravka Maroševića na listi se nalaze uglavnom mladi i školovani Vukovarci koji do sada nisu bili politički angažirani.

"Idemo prvi put samostalno na izbore i očekujemo dobar rezultat a naše su ambicije imati tri vijećnika u Gradskom vijeću", kazao je Marošević.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙