FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Ivić odbacio optužbe HDSSB-a

OSIJEK, 23. siječnja 2011. (Hina) - Predsjednik HDZ-a Osječko-baranjske županije i ministar u Vladi Tomislav Ivić odbacio je danas optužbe HDSSB-a istaknuvši da Slavonija i Baranja nisu zapostavljene i da Vlada i dalje provodi različite projekte vezane za navodnjavanje, vodoopskrbu, cestogradnju i ostalo.

Bilo bi daleko korisnije da se HDSSB prihvati posla, a ne stalnih kritika, rekao je Ivić na konferenciji za novinare u Osijeku i dodao kako u posljednje dvije godine HDSSB u Slavoniji i Baranji nije pokrenuo ni jedan ključni projekt za razvoj regije.

Često prozivanje premijerke Jadranke Kosor dolazi od stranke čiji su članovi „pokušali podmititi suca Vrhovnog suda“, kazao je Ivić.

I predsjednik osječkog HDZ-a Dragan Kovačević poručio je HDSSB-u da bi bilo mnogo korisnije za sve stanovnike Osijeka da se „ostave neosnovane kritike i inata i počnu raditi“.

Na Glavnom odboru HDSSB-a, održanom jučer u Vukovaru, predsjednik te stranke Vladimir Šišljagić rekao je da u Vladinim mjerama i investicijskim projektima niti jedan nije namijenjen za Slavoniju, Baranju i Srijem koji i nadalje, istaknuo je, ostaju najnerazvijenija regija.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙