FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Hrvatski proizvođači na sajmu namještaja u Koelnu

ZAGREB, 17. siječnja 2011. (Hina) - Na Međunarodnom sajmu namještaja "IMM Cologne 2011" u Koelnu, koji će se održati od 18. do 23. siječnja, predstavit će se tri hrvatske tvrtke iz područja drvoprerađivačke industrije koje se bave proizvodnjom namještaja.

Predstavljanje hrvatskih tvrtki organizira Hrvatska gospodarska komora (HGK) u suradnji s Upravom za drvnu industriju Ministarstva regionalnog razvoja, šumarstva i vodnog gospodarstva.

Na zajedničkom štandu površine 150 četvornih metara svoje proizvode predstavit će tvrtke Modo interijer, Prima namještaj i Mahagoni.

Međunarodni sajam namještaja "IMM Cologne 2011" predstavlja kompletnu industriju namještaja, od faze primarne prerade drveta do izrade finalnih proizvoda. Izlažu se sve vrste namještaja, od komadnog do garniturnog namještaja.

Značajno mjesto zauzima i namještaj za opremanje uredskih prostora, opremanje svih vrsta javnih objekata kao i elementi eksterijera. Ovim sajmom tradicionalno započinje nova godina dizajna i namještaja.

Prošle godine na tom je sajmu bilo 100.000 posjetitelja iz 121 zemlje, a svoje proizvode predstavilo je oko 1.000 izlagača iz pedesetak zemalja.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙