FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: mjestimice gusta magla

ZAGREB, 12. siječnja 2011. (Hina) - Magla, mjestimice vrlo gusta smanjuje vidljivost u sjeverozapadnoj i središnjoj Hrvatskoj, u Lici i u dijelu Slavonije, upozorava večeras vozače Hrvatski autoklub.

Magle ima na autocesti A1 između čvorova Lučko i Karlovac (vidljivost od 50 do 100 m) i između tunela Mala Kapela i Sveti Rok, na A2 Zagreb-Macelj između čvorova Zaprešić i Krapina (vidljivost do 150 m), na cijeloj dionici autoceste A4 Zagreb-Goričan i na A3 Bregana-Lipovac između čvorova Jankomir i Ivanić Grad i između Velike Kopanice i Lipovca. Mokrih i skliskih kolnika ima u većem dijelu zemlje.

Zbog mogućih odrona na cestama u gorju i duž Jadranske magistrale (D 8) treba dodatno pripaziti.

Do 6 sati ujutro zbog radova na brzoj cesti Solin-Klis, u tunelu „Mravince I“ bit će prekinut promet u smjeru Klis-Solin. Vozit će se obilazno starom kliškom cestom.

Također do 6 sati sutra ujutro zbog radova u tunelu Učka vozila će se propuštati naizmjence po 15 minuta sa svake strane tunela.

Zbog oštećena kolnika na mostu Bistrina, na dubrovačkom dijelu jadranske magistrale (D8), promet teče otežano i usporeno, jednim trakom, uz ograničenje brzine.

Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad.

Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, na čvoru Kraljevečki Novaki vozi se dvosmjerno, a u smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama.

Na graničnim prijelazima nema čekanja.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙