FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dodijeljene nagrade 'SAP ICT Journalist Božo Težak'

ZAGREB, 30. prosinca 2010. (Hina) - Novinarima Zvonku Paviću, Draženu Tomiću i Borisu Radoševiću danas su dodijeljene informatičke novinarske nagrade "SAP ICT Journalist Prize Božo Težak" za 2009. koju zajednički deveti put zaredom dodjeljuju tvrtka SAP i Zbor informatičkih novinara Hrvatskog novinarskog društva (HND), a ove im se godine u tome pridružila i tvrtka Iskon.

Samostalni novinar Zvonko Pavić proglašen je informatičkim novinarom godine.

Dražen Tomić, novinar Business.hr-a, nagradu je dobio u kategoriji najbolji novinarski uradak. Boris Radošević, osnivač i glavni urednik internetskog portala Gadgeterija nagradu je dobio u kategoriji najbolji urednički uradak.

Novinarske i uredničke radove ocjenjivao je višečlani žiri, a pokrovitelj nagrade, kao i zadnjih godina bila je tvrtka SAP.

Novost od ove godine je da su svi nominirani novinarski radovi dostupni javnosti na web stranici nagrade Božo Težak, gdje su dostupni i podaci o svim prethodnim dobitnicima nagrada, detalji o povijesti nagrade te profesoru Boži Težaku prema kojemu je imenovana nagrada.

Prateći trendove društveno-socijalnih mreža natječaj za nagradu mjesto je pronašao i na Facebooku, Twitteru i LinkedInu.

Izvjestivši danas o dodjeli tih nagrada, iz SAP-a ističu da kontinuirani doprinos novinara temama razvoja, unapređenja i popularizacije informatičkih i komunikacijskih tehnologija osigurava kvalitetnije i konkurentije poslovanje brojnih tvrtki u Hrvatskoj.

Ističu i da se dodjelom navedene nagrade nastoji vrednovati snažan utjecaj ICT medija na gospodarski razvoj Hrvatske.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙