FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Čačić: prometne nesreće mogu se dogoditi svakome

ZAGREB, 22. prosinca 2010. (Hina) - Prometne nesreće mogu se dogoditi svakome jer se radi o nesvjesnom činu koji se dogodi stjecajem okolnosti i stoga čovjeka ne diskvalificiraju moralno, dok je svaki kriminal i novac koji se tako stječe svjesna odluka pojedinca i ona ga moralno diskvalificira pa su takvi ljudi u politici potpuno neprihvatljivi, izjavio je danas predsjednik HNS-a Radimir Čačić.

Komentirao je tako izjavu predsjednice Vlade Jadranke Kosor koja je jučer u Vinkovcima izjavila, misleći na Čačića, kako "nije dobro da osoba iz političkog života koja se nalazi u teškoj i osobnoj situaciji s obzirom na nesreću u kojoj je sudjelovao drugima prijeti zatvorom". Kosor se tako osvrnula na izjavu predsjednika HNS-a da će ona "smjenjivati ministre koji odlaze u Remetinec".

"Zaista mi je žao kao političaru i čovjeku da je premijerka Kosor pala na razinu Frane Matušića, to nije dobro za Hrvatsku. Nadam se da cijeli HDZ nije pao na razinu Frane Matušića i sličnih", izjavio je Čačić na današnoj konferenciji za novinare.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙