FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Najava fotografija za četvrtak, 25. studenoga

ZAGREB, 25. studenog 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 25. studenoga, koje ćemo popratiti fotografijama:

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (14 sati, Banski dvori)

KRNJAK - Srbijanski predsjednik Boris Tadić, koji boravi u službenom posjetu Hrvatskoj, zajedno sa svojim domaćinom hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem posjetit će Krnjak gdje će se sastati sa županijskim i općinskim čelnicima te predstavnicima srpske nacionalne manjine (11,15 sati). Nakon sastanka predviđene su izjave za medije.

GRAČAC - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović i srbijanski predsjednik Boris Tadić obići će Sajam ličkih proizvoda (14,35 sati).

DERINGAJ - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović i srbijanski predsjednik Boris Tadić posjetit će obitelj povratnika Marković (15,20 sati).

MANASTIR KRUPA - Hrvatski predsjednik Ivo Josipović i srbijanski predsjednik Boris Tadić obići će manastir Krupu (16,10 sati). Predviđene su izjave za medije dvojice predsjednika.

ZAGREB - Povjerenik Europske unije za proširenje Štefan Fuele boravi u službenom posjetu Hrvatskoj. Tijekom posjeta sastat će se s hrvatskim predsjednikom Ivom Josipovićem (sastanak počinje u 8 sati, izjave u 8,45 sati, Ured predsjednika) te s ministrom vanjskih poslova i europskih integracija Gordanom Jandrokovićem (izjave u 12,15 sati, MVPEI).

ZAGREB - Hrvatsko-srbijanski gospodarski forum, koji organizira Hrvatska gospodarska komora, okupit će više od 70 predstavnika srpskih tvrtki zainteresiranih za mogućnosti poslovanja i investiranja u Hrvatskoj, kao i oko 70 predstavnika hrvatskih tvrtki. Skupu će se obratiti predsjednik Republike Srbije Boris Tadić i predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović (9 sati, Hotel Westin).

Dežurni na desku FaH-a:

Prijepodne: Uroš Andrić

Poslijepodne: Ivana Kutni

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙