FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

FaH - Najava fotografija za četvrtak, 11. studenog

ZAGREB, 10. studenog 2010. (Hina) - Najava važnijih događaja za četvrtak, 11. studenog, koje ćemo popratiti fotografijama

OSIJEK - Predsjednik Republike Ivo Josipović sudjelovat će u Osijeku na izvanrednoj sjednici Senata Sveučilišta Josipa Jurja Strossmayera gdje će se obratiti nazočnima (14 sati,Trg sv. Trojstva 3), a zatim će obići sveučilišni kampus (14,30 sati).

ZAGREB - Predsjednica Vlade Republike Hrvatske Jadranka Kosor sastat će se s članovima misije Međunarodnog monetarnog fonda. TV-snimatelji i fotoreporteri mogu snimiti početak sastanka, a iz Vlade najavljuju da će o sastanku izvijestiti u priopćenju (15,45 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Sjednica Vlade Republike Hrvatske (14 sati, Banski dvori, Trg sv. Marka 2).

ZAGREB - Hrvatski sabor nastavit će 20. sjednicu (9,30 sati, Trg Sv. Marka 6).

ZAGREB - Hrvatska akademija znanosti i umjetnosti (HAZU) održat će izbornu skupštinu na kojoj će birati predsjednika, dva potpredsjednika i glavnog tajnika akademije, te druga tijela (17 sati, Zrinski trg 11).

ZAGREB - U prostorijama Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske "Lado" bit će otkrivena bista idejnog začetnika ansambla, koreografa i autora mnogih folklornih djela Zvonimira Ljevakovića. (13 sati, Trg maršala Tita 6a). Bistu će na 61. obljetnicu "Lada" otkriti zagrebački gradonačelnik Milan Bandić.

ZAGREB - Susret 4. kola C skupine košarkaške Eurolige između Cibone i Choleta (18.30 sati, KC Dražen Petrović).

Dežurni na desku FaH-a:

Prije podne: Damir Senčar

Poslije podne: Uroš Andrić

tel: + 385 1 4808-770

fax: + 385 1 4808-823

email: fah@hina.hr

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙