FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 22. studenog 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog autokluba i vremenska prognoza Državnoga hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Za sav je promet zatvorena županijska cesta Jakovlje-Donja Bistra, zbog vode na kolniku. Zbog odrona otežano se jednim trakom vozi dionicom državne ceste D1 Gračac-Knin, na prijevoju Malovan. Opreznije treba voziti po mokrim i skliskim kolnicima od kiše u većem dijelu zemlje, te zbog odrona duž Jadranske magistrale (D 8) i na cestama u gorju. Zbog radova na dionici autoceste A1 između čvorova Sveti Rok- Maslenica, kroz tunel Krpani prometuje se jednom cijevi dvosmjerno, a zabrana je prolaza izvanrednim prijevozima čija je širina veća od 3,40 metara. Obilazak je državnim cestama od čvora Sveti Rok do čvora Maslenica. Na autocesti A 3, Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. Na autocesti A 4, Zagreb-Goričan, zbog radova, na čvoru Kraljevečki Novaki promet ide dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je izlaz teretnih vozila. U prekidu su katamaranske linije iz Rijeke za Mali Lošinj, Rab i Novalju, a iz Splita za Vis i Lastovo.

ZAGREB - Prijepodne većinom oblačno povremeno s kišom, na Jadranu i u krajevima uz Jadran mjestimice i obilnijom. Sredinom dana kiša će u većini krajeva prestati, a sa zapada će se mjestimice i djelomice razvedriti. Poslijepodne kiše će još biti uglavnom u Dalmaciji i Slavoniji. Vjetar većinom slab, u Slavoniji umjeren jugoistočni, na Jadranu umjereno i jako jugo i jugozapadnjak. Najviša dnevna temperatura zraka između 9 i 14, na Jadranu od 14 do 19 Celzijevih stupnjeva.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙