FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Promet i vrijeme u 9,30 sati

ZAGREB, 7. studenoga 2010. (Hina) - Izvješće Hrvatskog auto-kluba i vremenska prognoza Državnog hidrometeorološkog zavoda za Hrvatsku za danas:

ZAGREB - Mokrih i skliskih kolnika ima u Istri i Gorskom kotaru, a mjestimice i širem riječkom području. Zbog radova na autocesti A 1, kroz tunele Mala Kapela i Krpani vozi se dvosmjerno, kroz jednu tunelsku cijev, a zabranjen je promet izvanrednim prijevozima širim od 3,40 m. Na autocesti A 4 Zagreb-Goričan, zbog radova na čvoru Kraljevečki Novaki prometuje se dvosmjerno. U smjeru Varaždina zatvoren je izlaz prema Dugom Selu i Sesvetama. Obilazak je preko čvora Popovec i dalje županijskim cestama. Na autocesti A 3 Bregana-Lipovac, zatvoren je izlaz Lužani u smjeru Slavonskog Broda, zbog sanacije nadvožnjaka. Obilazak je preko čvorova Nova Gradiška ili Slavonski Brod zapad. U smjeru Zagreba nema poteškoća. Za sav promet zatvorene su ceste: D 515 Našice-Đakovo, na dionici od Razbojišta do Bračevaca. D 512 Makarska-Vrgorac na predjelu Stupica, zbog odrona, obilazak od Makarske prema Vrgorcu je Jadranskom magistralom (D 8) preko Ploča ili autocestom A 1, između čvorova Šestanovac i Ravča. Na Jadranskoj magistrali (D8), zbog sanacije Šibenskog mosta prometuje se naizmjence. Na graničnim prijelazima nema čekanja. Granični prijelaz Plovanija otvoren je samo za vozila do 3,5 tone. Do 17. prosinca, zatvoren je granični prijelaz Principovac-Sot, zbog radova. Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

ZAGREB - Umjereno do pretežno oblačno, na sjevernom Jadranu te u Gorskom kotaru i Lici povremeno s kišom, dok će se suho uz dulja sunčana razdoblja zadržati u Slavoniji. U Dalmaciji pretežno sunčano uz postupan porast naoblake, prema kraju dana uz kišu, a moguća je i grmljavina. Vjetar u unutrašnjosti povremeno umjeren do jak jugozapadni i jugoistočni, a na Jadranu većinom umjereno i jako, prema kraju dana i olujno jugo. Najviša dnevna temperatura uglavnom između 15 i 20 °C.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙