FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Na 11. konferenciji HUOJ-a 28. listopada u Zagrebu 300 sudionika

ZAGREB, 26. listopada 2010. (Hina) - Hrvatska udruga za odnose s javnošću (HUOJ) održat će 28. listopada u Zagrebu 11. godišnju konferenciju na kojoj se očekuje oko 300 sudionika, i to uz hrvatske i predstavnici strukovnih udruga iz gotovo svih zemalja bivše države te iz nekoliko europskih zemalja.

Najavljujući to godišnje okupljanje PR i struke odnosa sa javnošću predsjednik HUOJ-a Drenislav Žekić istaknuo je njen ovogodišnji regionalni karakter, što po njemu pokazuje da su hrvatski profesionalci ugledni i izvan Hrvatske.

Za samu struku je kazao da u njoj iz godine u godinu u Hrvatskoj raste broj zaposlenih, trenutno ih je u svim društvenim segmentima oko 1.500, raste i broj članova HUOJ-a, sa 400 u zadnje tri-četiri godine na oko tisuću, a primjetan je i pomak u obrazovnim institucijama s uvođenjem sve više programa za tu struku.

Programska direktorica 11. konferencije HUOJ-a Ksenija Renko istaknula je pak da će temeljna nit svih predavanja biti društveno odgovorno poslovanje i komuniciranje te 'on-line revolucija' ili kako je, kazala, online evolucija koja osim na komuniciranje utječe i na sve druge aspekte života.

Rekla je i da sve više skandala, afera, nezaposlenih i drugih negativnih pojava u hrvatskom društvu traži i nove načine komuniciranja, što često nije jednostavno s obzirom na krizu da su i budžeti za to sve tanji.

O svemu tome, kao i od drugim temama pokušat će odgovore dati 11. konferencija, čiji će posebni gost glazbeni terapeut iz Londona, a Osječanin porijeklom, Dejan Čačija govoriti o glazbi kao terapiji za uspješno poslovno komuniciranje.

Konferencija će u večernjim satima završiti dodjelom nagrada HUOJ-a u pet kategorija za što su ove godine zaprimili 26 prijava, među kojima najviše, osam u kategoriji kompanijska odgovornost. Tradicionalno će proglasiti i komunikatora godine 2010.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙