FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: jaka bura, mjestimice magla

ZAGREB, 23. prosinca 2006. (Hina) - HAK poziva vozače na oprez na dionici od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići zbog na udare olujne bure.
ZAGREB, 23. prosinca 2006. (Hina) - HAK poziva vozače na oprez na dionici od južnog ulaza u tunel Sveti Rok do vijadukta Božići zbog na udare olujne bure.

Dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb od Kikovice do Delnica zatvorena je za teretna vozila teža od 3,5 tone, vozila s natkrivenim tovarnim prostorom, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama, kaže se u izvješću od 7,10 sati.

Mjestimice u unutrašnjosti ima i magle - osobito na području Siska i dijelu autoceste A 3 Ivanić Grad-Popovača-Kutina-Novska.

Zbog mjestimice vlažnih kolnika u većem dijelu Like i Gorskog kotara i niskih temperatura moguća je poledica.

Zbog zimskih je uvjeta na snazi zabrana kretanja vozilima bez zimske opreme te s priključnim vozilma na sljedećim cestama u zaleđu Novog Vinodolskog: ŽC 5062 Fužine-Lič-Lukovo-Bribir-Jargovo-D 8 ŽC 5094 Novi Vinodolski-Bater-Breze-D 32 i ŽC 5110 Klenovica-Krivi Put-Prokike-D 23.

Ulaz osobnih vozila pojačan je na GP Macelj i Bregana, dok je na GP Stara Gradiška i Slavonski Brod i Bajakovo pojačan izlaz, također osobnih vozila. HAK savjetuje vozačima da koriste granične prijelaze Hrvatska Dubica, Slavonski Šamac i Tovarnik gdje su gužve manje.

Trajekti plove prema redu plovidbe.

Na badnjak, Božić i Staru godinu, neće biti noćnih linija Valbiska-Merag, Zadar-Preko, Split-Supetar, Drvenik-Sućuraj i Orebić-Dominče.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙