FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

HAK: jaka bura ometa promet

ZAGREB, 22. prosinca 2006. (Hina) - Zbog orkanske bure dionica autoceste A 1 Zagreb-Split Maslenica-Sveti Rok zatvorena je za sva vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).
ZAGREB, 22. prosinca 2006. (Hina) - Zbog orkanske bure dionica autoceste A 1 Zagreb-Split Maslenica-Sveti Rok zatvorena je za sva vozila, izvijestio je jutros Hrvatski autoklub (HAK).

Dionica Jadranske magistrale (D 8) Senj-Sveta Marija Magdalena, D 54 Maslenica-Zaton Obrovački i D 25 Gospić-Karlobag, otvorene su samo za osobna vozila.

Zbog bure je za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle zatvoren Paški most.

Prekinut je trajektni promet s otokom Rabom na liniji Jablanac-Mišnjak i s otokom Pagom na liniji Prizna-Žigljen. Ostali trajekti plove redovito.

Dionica autoceste A 6 Rijeka-Zagreb, Kikovica-Delnice, zatvorena je za vozila čija je masa veća od 3,5 tone, natkrivena vozila, autobuse, motocikle i vozila s kamp prikolicama.

Dionicom Jadranske magistrale D 8 Bakar-Senj smiju voziti samo osobna vozila, autobusi i kamioni koji nemaju natkriven tovarni prostor.

Hak upozorava n moguću poledicu, posebice na nadvožnjacima i vijaduktima.

Zbog zimskih je uvjeta na snazi zabrana kretanja vozilima bez zimske opreme te s priključnim vozilma na sljedećim cestama u zaleđu Novog Vinodolskog: ŽC 5062 Fužine-Lič-Lukovo-Bribir-Jargovo-D 8; ŽC 5094 Novi Vinodolski-Bater-Breze-D 32 i ŽC 5110 Klenovica-Krivi Put-Prokike-D 23.

Promet teretnih vozila pojačan je na ulasku GP Macelj i Bregana, a pri izlasku GP Bajakovo.

Na badnjak, Božić i Staru godinu, neće biti noćnih trajektnih linija: Valbiska-Merag, Zadar-Preko, Split-Supetar, Drvenik-Sućuraj i Orebić-Dominče.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙