FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

NBA: Masovna tučnjava u New Yorku

NEW YORK, 17. prosinca 2006. (Hina/Reuters) - Subotnju NBA večer obilježila je masovna tučnjava na susretu New York - Denver u kojoj je isključeno čak deset košarkaša.
NEW YORK, 17. prosinca 2006. (Hina/Reuters) - Subotnju NBA večer obilježila je masovna tučnjava na susretu New York - Denver u kojoj je isključeno čak deset košarkaša.

Tučnjava u Madison Square Gardenu nalikovala je na onu najveću, iz Detroita prije dvije godine, ali ovaj puta udarci nisu padali i na tribinama. Sve je započelo teškim prekršajem igrača Knicska Mardya Collinsa minutu i 15 sekundi prije kraja utakmice nad JR Smithom, a u općoj tučnjavi prvi strijelac lige Carmelo Anthony iz Denvera je šakom udario Collinsa, te ga gotovo sigurno očekuje teška suspenzija. Svih 10 košarkaša na terenu je isključeno Anthony, Smith, Marcus Camby, Andre Miller i Eduardo Najera kod Denvera, te igrači Knicksa Collins, Nate Robinson, David Lee, Jared Jeffries i Channing Frye.

Trener Knicksa Isiah Thomas optužio je za izgred trenera Nuggetsa Georgea Karla koji je u riješenoj utakmici sa 19 razlike za goste u postavi držao čak četiri člana prve petorke.

"Mi smo predali i njihovi najbolji igrači nisu smjeli biti na terenu, izazivajući nas zakucavanjima. Znao sam da će moji igrači reagirati, doduše ne na ovakav način, ali ne možete očekivati da će trpjeti ponižavanje", kazao je Thomas.

Denver je nakraju slavio sa 123:100.

U ostalim utakmicama Phoenix je sa 105:98 dobio Sacramento u gostima, a Sunsi su tako oborili klupski rekord jer im je to 14. pobjeda zaredom. San Antonio je ostao na čelu lige sa 103:98 pobjedom nad Philadelphiom, kojoj je to 11. uzastopni poraz. Dallas je pobijedio New Orleans sa 90:79 i to po 19. puta zaredom, a prvak Miami je bio bolji od Memphisa (98:90) u utakmici u kojoj se sa 41 košem vratio Dwyane Wade, nakon operacije umnjaka.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙