FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Provedena odluka o podjeli dionica Adris Grupe

ZAGREB, 11. prosinca 2006. (Hina) - Provedena odluka o podjeli dionica Adris Grupe
ZAGREB, 11. prosinca 2006. (Hina) - Provedena odluka o podjeli dionica Adris Grupe

HINA - Financijski servis

Adris Grupa izvijestila je kako je provedena odluka Izvanredne Glavne skupštine tvrtke o podjeli dionica pa se tako svaka povlaštena dionica, oznake ADRS-P-A, u nominalnom iznosu od 100 kuna kao i svaka redovna dionica, oznake ADRS-R-A, u nominalnom iznosu od 100 kuna dijeli (u omjeru: 1:10) na 10 redovnih dionica pojedinačne nominalne vrijednosti 10 kuna svaka.

Kako se navodi u priopćenju Adris Grupe koje prenosi Zagrebačka burza, nakon upisanih promjena, temeljni kapital Adris Grupe podijeljen je na ukupno 16.400.000 dionica od kojih je 6.784.100 povlaštenih dionica (ADRS-P-A), svaka u nominalnom iznosu od 10 kuna te 9.615.900 redovnih dionica (ADRS-R-A), svaka u nominalnom iznosu od 10 kuna.

Te će promjene biti upisane u trgovinski sustav Zagrebačke burze sa sutrašnjim datumom, što znači da je današnji dan zadnji dan trgovanja dionicama Izdavatelja čija je nominalna vrijednost 100 kuna.

Od sutra, 12. prosinca, za trgovanja sklopljena putem trgovinskog sustava Zagrebačke burze primjenjivat će se novi podaci o nominalnoj vrijednosti dionica i količini (sukladno omjeru podjele dionica: 1:10).

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙