FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

SKV: Sport u 12,30 sati

ZAGREB, 7. studenog 2006. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 12,30 sati:
ZAGREB, 7. studenog 2006. (Hina) - Pregled sportskih vijesti do 12,30 sati:

NEW YORK - Rezultati NBA lige:

Chicago Bulls - Milwaukee Bucks 110:85

(Damir Markota igrao tri minute, bez poena i šuta, 1 asist)

Utah Jazz - Detroit Pistons 103:101

(Gordan Giriček za 16 minuta 13 koševa, šut 6:6, trice 1:1, 3 skoka)

Orlando Magic - Washington Wizards 106:103

New York Knicks - San Antonio Spurs 93:105

Dallas Mavericks - Golden State Warriors 104:107

Sacramento Kings - Minnesota Timberwolves 93:81

Los Angeles Clippers - Portland Trail Blazers 102:89

TEL AVIV - Izraelski nogometni izbornik Dror Kashtan objavio je popis reprezentativaca za kvalifikacijsku utakmicu za EP 2008. protiv Hrvatske, koja se igra 15. studenoga u Tel Avivu. Izbornik Kashtan pozvao je 24 igrača, a na popisu nema napadača Maccabija iz Haife Yaniva Katana, koji je ozlijeđen.

VRATARI: Dudu Aouate (Deportivo Coruna), Nir Davidovich (Maccabi Haifa) Tom Almadon (Maccabi Haifa).

BRANIČI: Tal Ben Haim (Bolton Wanderers), Adoram Keisi (Maccabi Haifa), Dekel Keinan (Maccabi Haifa), Shimon Gershon (Beitar Jerusalem), Tommer Ben Yosef (Beitar Jerusalem), RoniGafni (Beitar Jerusalem), Yoav Ziv (Beitar Jerusalem), Klemi Saban (Steaua Bukurešt), Yuval Spungin (Maccabi Tel Aviv).

VEZNI IGRAČI: Yossi Benayoun (West Ham United), Idan Tal (Bolton Wanderers), Gal Alberman (Beitar Jerusalem), Omri Afek (Beitar Jerusalem), Michael Zandberg (Beitar Jerusalem), Aviram Bruchian (Beitar Jerusalem), Walid Badir (Hapoel Tel Aviv), Salim Toema (Hapoel Tel Aviv).

NAPADAČI: Roberto Colautti (Maccabi Haifa), Shlomi Arbeitman (Maccabi Haifa), Amit Ben Shushan (Beitar Jerusalem), Toto Tamuz (Beitar Jerusalem).

MELBOURNE - Grlo Delta Blues sa japanskim jahačem Katsuhiko Sumiiem pobjednik je 146. izdanja Melbourne Cupa, jedne od najpoznatijih konjičkih utrka na svijetu održane na 3.2 kilometra dugačkoj stazi hipodroma Flemington u Melbourneu pred čak 107.000 gledatelja.

Šestogodišnji Delta Blues, koji je na kladionici stajao 1:18, ušao je u cilj dva metra ispred također japanskog grla Pop Rock, dok je treće mjesto osvojio najveći favorit Maybe Better iz Australije.

NAPULJ - U posljednjem dvoboju 10. kola druge talijanske nogometne lige Napoli i Juventus odigrali su 1:1.Napoli je tako prekinuo niz od osam pobjeda Juventusa za koji zbog lakše ozljede nije nastupio Robert Kovač. Usprkos devet bodova minusa Juventus se već nalazi na četvrtom mjestu ljestvice sa 17 bodova, tri manje od vodeće Genoe, dok je Napoli sedmi sa 16.

MADRID - Brazilski nogometni reprezentativac i član španjolskog i europskog prvaka Barcelone Ronaldinho proglašen je za najboljeg igrača 2006. godine u izboru saveza profesionalnih igrača (FIFPro).U anketi je sudjelovalo oko 43,000 nogometnih profesinalaca diljem svijeta. Za najboljeg mladog igrača izabran je Ronaldinhov momčadski kolega Argentinac Lionel Messi, dok je i treća nagrada završila u rukama igrača Barcelone. Kamerunac Samuel Eto'o dobio je Nagradu za zasluge zbog odanosti Africi i afričkom nogometu, te borbi protiv rasizma.

MOSKVA - Bivša svjetska i europska prvakinja u umjetničkom klizanju 27-godišnja Ruskinja Irina Sluckaja objavila je završetak karijere. "Moja natjecateljska karijera je gotova", izjavila je danas Sluckaja, dodavši kako bi u budućnosti htjela raditi na televiziji kao voditeljica "talk-showa". U bogatoj karijeri jedino joj nedostaje naslov olimpijske prvakinje.

DOHA - Katarski emir Mohamed bin Hamad al-Thani kupio je za nevjerovatnih 1.9 milijuna eura loptu s kojom je igrano finale Svjetskog nogometnog prvenstva u Njemačkoj između Francuske i Italije. Emir al-Thani je nazočio finalu u Berlinu i izjavio je kako lopta za njega ima sentimentalnu vrijednost jer je veliki navijač talijanske reprezentacije.

Svi talijanski nogometaši su se potpisali na lopti, koju će emir donirati katarskoj Akademiji sporta koja se otvara u prosincu povodom održavanja Azijskih igara u Dohi.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙