FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Dvoje mrtvih u oružanom prepadu na poslovnicu Fine

ĐUĐEVAC, 14. listopada 2006. (Hina) - U oružanoj pljački poslovnice Fine u Đurđevcu jutros je ubijen zaštitar i stranka koja se zatekla u poslovnici.
ĐUĐEVAC, 14. listopada 2006. (Hina) - U oružanoj pljački poslovnice Fine u Đurđevcu jutros je ubijen zaštitar i stranka koja se zatekla u poslovnici.

Ivan Matišen (57), stranka koja se u vrijeme razbojstva zatekla u poslovnici preminuo je na mjestu događaja, a djelatnik zaštitarske tvrtke "Sokol Marić", Miroslav Benčić preminuo je od zadobivenih ozljeda u koprivničkoj Općoj bolnici, potvrdio je glasnogovornik Policijske uprave Koprivničko-križevačke Robert Vulić.

Pljačka se dogodila jutros oko 9,15 sati, u Fininoj poslovnici u Đurđevcu, u ulici Đure Basaričeka.

Prema do sada prikupljenim informacijama počinitelj razbojstva i dvostrukog ubojstva je muškarac jače tjelesne građe, visok oko 180 centimetara, a bio je odjeven u crne hlače i tamno plavi sportski prsluk.

Prema izjavi očevidaca, u vrijeme pljačke na glavi je imao masku, a nakon razbojstva mirno je izašao iz poslovnice, navodi glasnogovornik PU koprivničko-križevačke.

Policija je blokirala šire područje Đurđevca i sjeverno zapadne Hrvatske, a u pomoć su pozvani i policijski djelatnici iz okolnih policijskih uprava i interventa policija.

Očevid je u tijeku, a očekuje se dolazak vještaka Centra za kriminalistička vještačenja iz Zagreba.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙