FILTER
Prikaži samo sadržaje koji zadovoljavaju:
objavljeni u periodu:
na jeziku:
hrvatski engleski
sadrže pojam:

Angelina Jolie žali što neće moći snimati u Pakistanu

LOS ANGELES , 9. listopada 2006. (Hina) Američka glumica AngelinaJolie (31) izjavila je kako je vrlo razočarana što neće biti umogućnosti svoj idući film o tragičnoj životnoj priči američkognovinara Daniela Pearla koji je 2002. otet i ubijen u Pakistanu,snimati upravo u toj zemlji, izvijestio je njezin glasnogovornikTrevor Neilson, a prenose britanski mediji.
LOS ANGELES , 9. listopada 2006. (Hina) Američka glumica Angelina Jolie (31) izjavila je kako je vrlo razočarana što neće biti u mogućnosti svoj idući film o tragičnoj životnoj priči američkog novinara Daniela Pearla koji je 2002. otet i ubijen u Pakistanu, snimati upravo u toj zemlji, izvijestio je njezin glasnogovornik Trevor Neilson, a prenose britanski mediji.

Naime, zbog sigurnosnih razloga, film pod nazivom "A Mighty Heart" snimat će se na lokacijama u Indiji. "Jako sam razočarana što nećemo moći snimati ovaj film u Pakistanu, zemlji koju volim i koju sam do sada posjetila tri puta", rekla je glumica.

"Razgovori su u Pakistanu vođeni na svim razinama, no zbog sigurnosnih razloga bilo je odmah jasno da će se film morati snimati drugdje, na sigurnijim lokacijama, za što je izabrana Indija", rekao je Nielsen.

Jolie će u filmu glumiti Pearlovu udovicu Mariane. Film režira Michael Winterbottom, a producent filma bit će njezin partner Brad Pitt. Par je ovih dana stigao u indijski grad Pune zajedno s njihovo troje djece.

Izvjestitelj lista Wall Street Journal, 38-godišnji Pearl otet je početkom 2002. u Karachiju dok je radio na priči o događajima u toj zemlji. Otmičari su ga na kraju pogubili.

VEZANE OBJAVE

An unhandled error has occurred. Reload 🗙